The First Cunt Is The Deepest

3 mrt

Verdorie ik ben blij dat ik een gezond heteroseksueel wijf ben. Wanneer een originele gedachte als voorgaande in je hoofd popt moet daarover geschreven worden, aldus bij deze.

Menig blogbezoeker vraagt zich misschien af waarom mijn licht op dit moment, tussen de afwas en het inkorten van een navybluedress in, gaat branden. Logisch zou zijn dat mijn postcoïtale status de oorzaak was voor het ontstaan van deze oneliner. Haren in de war, glimmend van het zweet, gehersenschud van het hoofdbord en halfschor van het kreunen na een wilde stootpartij met een al dan niet bekende Mr DeSchacht heb ik echter andere dingen aan mijn hoofd. Gedachten als “putain waar zijn die kleenex!” en “hoe geraak ik op de meest elegante manier van zijn bed  tot aan de badkamer zonder dat hij zich blindstaart op het alomtegenwoordige achterwerkvet” zijn op zulke momenten legio.

Angstaanvallen als dat  (los van de zaligheid van slapen op een vetloze borstkast met gespierde armen om je heen) zijn overigens een van de redenen waarom ik blij ben dat ik met venten het bed induik, en niet met alomkritische wezens als wij wijven wel eens durven te zijn. Er is bij hen absoluut geen weg te komen met  zinnen als “Aan cellulitis valt niets te doen, het is voorbestemd!” of  “Wanneer je menstrueert breek je vanzelf vetten af dus ik kan best een medium pizza bestellen deze keer”. 

Ze gaan met  hun door Venusvibrance getrainde hand over je dijbeen en weten exact wanneer en hoe zorgvuldig je geschoren bent (een vent vindt ieder niet-woekerende kuit als satijn aanvoelen lijkt het wel). Ze weten dat tepels ALTIJD (ja ook bij 35°C) stijf kunnen worden mits de juiste behandeling en ze zijn zich terdege bewust van orgasmesfaken. Ja, die lesbo’s zijn zo ervaren met het ‘lezen’ van de bekkenbodemspieren dat ze als ware kutseismologen elke contractie op een schaal van Dichterbijhetorgasme kunnen plaatsen.  Jaha, als lesbienne is het gedaan met faken, bischierige girls, kruip maar in je hoekje en ga je wonden likken. Of die van je kersverse vriendin is misschien nog beter. Want dat doen ze, ze beffen als bezetenen.  En niet veel meer.

Ik had ooit eens een lesbische vriendin die vibrators en voorbindpenissen afzwoer alsof er geen morgen meer was. Ze had echt een plaatsje op speaker’s corner verdiend, zo hartvochtig haatte ze het gevoel van iets dikker dan drie sperziebonen in haar tunnle of leurv. Dat is iets wat ik absolument pas begrijp. Verliefd worden op een vrouw, geilen op een vrouw, zich beter voelen bij een vrouw, d’accord, maar je je leven lang moeten neerleggen bij een flitsende tong en wat wriemelende vingers? Jamais de ma vie, c’est pas naturelle. Op de duur zou je toch moeten snakken naar  iets groots, iets pulserends, iets voluptueus..een courgette voor mijn part. Ik ben ervan overtuigd dat het vrouwelijk lichaam voorbestemd is voor penetratie. Ik hoop in ieder geval dat deze laatste mijmering zich niet tegen me zal keren in een of ander donker steegje van de stationsbuurt.

Seksuele en esthetische overwegingen aside was er een heel andere reden die mij tot het bloggen van dit stukje noopte. Een van mn vele mannelijke facebookaquaintances deed zn beklag over onze sekse. –Juist ja, met een e, want met deze jongeman
heb ik de bedstee nog niet overhoop gehaald. Mensen klagen daarenboven ook niet over mijn seks.- 
Enfin bon soit, het kwam erop neer dat alle meisjes dikke vette trutten zijn, en ik gaf hem overschot van gelijk. We zijn gluiperig, venijnig en genadeloos. Achterbaks, bekrompen, oppervlakkig en met een drang naar rotverwend te worden. Jaloers, ziekelijk, walgelijk, zum kotsen, sletterig, nooit voldaan en fataal voor menig jongenshart. Mijn mannelijke lezers zullen dit wellicht beamen, en ieder meisje kan bij deze terugdenken aan de verschroeiend pijnlijke manier waarop ze jongens in het verleden platgetrapt, vernederd en gepijnigd hebben. Mij evenwel helemaal niet gelaten, u doet maar, maar over mijn hart ben ik nog steeds zelf de baas.

KUTWIJVEN.

2 Reacties to “The First Cunt Is The Deepest”

 1. Deze jongeman maart 3, 2010 bij 6:37 pm #

  Deze jongeman is er evenzeer van overtuigd dat het vrouwelijke lichaam gemaakt is om te penetreren, alleen lijken ze dat allemaal te vergeten eens ik in de buurt ben. En ‘m bovenhaal.
  Hoe kan ik u, achterwerkvet inbegrepen, afdoende bedanken voor het vermelden van mijn blog, lieve Katrin? Hoeveel kost zo’n courgette tegenwoordig?
  Het vrouwelijke geslacht zou een voorbeeld aan u moeten nemen. Anderzijds: nu heb ik tenminste nog de ILLUSIE ooit nog eens een strakke gleuf te mogen plamuren, om me aan vast te klampen…

  Doe zo voort!

  Je dikste vriend,
  B.

 2. Sven maart 20, 2011 bij 12:48 am #

  ja shit man,
  hoe kom je der bij?
  Wel gedurfd moet ik zeggen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: